Zorg voor mens en dier

Eerlijk varkensvlees

“Van zaadje tot karbonaadje!”

Alle varkens worden hier op de boerderij geboren. Zij worden met zorg grootgebracht op een manier waar varken en boer zich prettig bij voelen. Zo hebben de varkens veel ruimte, zowel buiten als binnen. De varkens krijgen in het uiterste geval antibiotica, alleen wanneer dat echt nodig is. Maar doordat de varkens meer ruimte hebben komt dit eigenlijk bijna niet voor.

De voeding voor de varkens wordt zoveel mogelijk uit de regio of van eigen land gehaald.

Het varken wordt bij ons van zaadje tot karbonaadje gecontroleerd. Als het varken slachtrijp is vervoeren wij haar naar de ambachtelijke slager in de buurt. Hier wordt het varken klaar gemaakt om jou van een (h)eerlijke maaltijd te voorzien.

Ga direct naar de webshop om uw (h)eerlijke vlees te bestellen!

Onze vleespakketten

Wij hebben ons assortiment uitgebreid en bieden onze klanten diverse pakketten aan. In de “eerlijk varkensvlees” pakketten zitten 9 soorten vlees, in de BBQ pakketten 5 soorten. In de vriezer is het vlees op -18 graden celcius één jaar houdbaar. Je pakket kan afgehaald worden of gekoeld thuisbezorgd in de Stedendriehoek.

Onze pakketten:

Naast de pakketten hebben we diverse losse producten die u via de webshop kunt kopen.
Ook is er de mogelijkheid om speciale producten bij ons te bestellen, denk aan een speenbig, speenvarken of varken aan het spit. Neem hiervoor contact met ons op!

    Over Dijk43

de boerderij >

Kom kijken!

Op Dijk43 wordt op een duurzame en natuurlijke manier voedsel geproduceerd met volledige openheid naar de consument. We zijn een landbouwbedrijf dat door de zorgboerderij de voedselproductie dichter naar de mensen brengt.

Het resultaat van alle arbeid is een eerlijk en verantwoord product. Met passie, liefde en toewijding produceren we varkensvlees, waarbij duurzaamheid en diervriendelijkheid voorop staan.

Openingstijden winkel Dijk43

Wil je zien hoe jouw (h)eerlijke stukje vlees geproduceerd wordt? Kom vrijdag tussen 16.00 tot 18.00 uur of zaterdag tussen 10.00 tot 12.00 uur, tevens zijn er diverse worsten en vleespakketten te koop, je bent van harte welkom!

Waarom vlees van Dijk43?

  • De dieren worden elke dag door ons zelf en de cliënten van de zorgboerderij verzorgd
  • Het vlees is traceerbaar
  • De heerlijke smaak, zonder onaangename geur
  • Geen tussenhandel, je weet precies waar jouw vlees vandaan komt. Alle dieren zijn geboren bij Dijk43 en lopen hier op het erf
  • Een eerlijke prijs voor u én de boer
  • De dieren krijgen geen preventieve antibiotica
  • Duurzaam vleespakket, je kan het online bestellen en haal het op of laat het bezorgen
  • Iedereen is welkom om te komen kijken

Bestel je kop-tot-staart vleespakket

Door de hoge omzetsnelheid kunnen wij onze producten nu continu aanbieden aan onze klanten, daardoor is er geen wachttijd meer op de bestelling. Voor Donderdag besteld betekent vrijdag of zaterdag ophalen bij Dijk43 of bezorgt bij u aan huis (in de Stedendriehoek).

Na uw bestelling houden we u op de hoogte per e-mail.

Zo eet u voortaan heerlijk, traceerbaar varkensvlees, direct van Dijk43.

locatie
© 2020 Dijk43 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving en invulling Thumbs Up | Realisatie Sieronline