Zorg voor mens en dier

Eerlijk varkensvlees

“Van zaadje tot karbonaadje!”

Alle varkens worden hier op de boerderij geboren. Zij worden met zorg grootgebracht op een manier waar varken en boer zich prettig bij voelen. Zo hebben de varkens veel ruimte, zowel buiten als binnen. De varkens krijgen in het uiterste geval antibiotica, alleen wanneer dat echt nodig is. Maar doordat de varkens meer ruimte hebben komt dit eigenlijk bijna niet voor.

De voeding voor de varkens wordt zoveel mogelijk uit de regio of van eigen land gehaald.

Het varken wordt bij ons van zaadje tot karbonaadje gecontroleerd. Als het varken slachtrijp is vervoeren wij haar naar de ambachtelijke slager in de buurt. Hier wordt het varken klaar gemaakt om jou van een (h)eerlijke maaltijd te voorzien.

Ga direct naar de webshop om uw (h)eerlijke vlees te bestellen!

Van kop tot staart vleesproducten

Wij hebben diverse (h)eerlijk vleesproducten van ons eigen varken. Alle onderdelen van onze varken zijn los verkrijgbaar naast diverse worsten en de pakketten.
Het vlees wordt vacuüm verpakt, voorzien van etiketten met datum en dan in korte tijd diepgevroren. Het vlees is op -18 graden Celsius één jaar houdbaar. Handig om te weten; 5 kg past in een lade van een gemiddelde vriedkast.

Ook is er de mogelijkheid om speciale producten bij ons te bestellen, denk aan een speenbig, varken aan het spit of leuke geschenken. Neem hiervoor contact met ons op!

Onze producten kunt u via mail/telefoon/app of webshop bestellen. Dan kunt u de bestelling zelf halen of laten bezorgen !!

Like onze Facebook pagina voor actuele koopjes.

    Over Dijk43

de boerderij >

Kom kijken!

Op Dijk43 wordt op een duurzame en natuurlijke manier voedsel geproduceerd met volledige openheid naar de consument. We zijn een landbouwbedrijf dat door de zorgboerderij de voedselproductie dichter naar de mensen brengt.

Het resultaat van alle arbeid is een eerlijk en verantwoord product. Met passie, liefde en toewijding produceren we varkensvlees, waarbij duurzaamheid en diervriendelijkheid voorop staan.

Openingstijden winkel Dijk43

Wil je zien hoe jouw (h)eerlijke stukje vlees geproduceerd wordt? Kom woensdag 14.00 tot 16.30 uur, vrijdag tussen 14.00 tot 18.00 uur of zaterdag tussen 10.00 tot 14.00 uur, tevens zijn er diverse vlees- en streekproducten te koop, je bent van harte welkom!

Waarom vlees van Dijk43?

  • De dieren worden elke dag door ons zelf en de cliënten van de zorgboerderij verzorgd
  • Het vlees is traceerbaar
  • De heerlijke smaak, zonder onaangename geur
  • Geen tussenhandel, je weet precies waar jouw vlees vandaan komt. Alle dieren zijn geboren bij Dijk43 en lopen hier op het erf
  • Een eerlijke prijs voor u én de boer
  • De dieren krijgen geen preventieve antibiotica
  • Duurzame vleesproducten, je kan het online bestellen en haal het op of laat het bezorgen
  • Iedereen is welkom om te komen kijken

Bestel je kop-tot-staart vleesproduct

Door de hoge omzetsnelheid kunnen wij onze producten nu continu aanbieden, daardoor is er geen wachttijd meer op de bestelling. Als u voor Donderdag besteld hebben wij het gegarandeerd voor u in de winkel, deze is geopend woensdag 14:00 – 16:30 uur, vrijdag van 14:00 – 18:00 uur en zaterdag van 10:00 – 14:00 uur. In overleg is bezorgen in de Stedendriehoek mogelijk.

Betalen kan per pin of contant.

Na uw bestelling houden we u op de hoogte per e-mail.

Zo eet u voortaan (h)eerlijk, traceerbaar varkensvlees, direct van Dijk43.